Ваучери

Спа-студио Кадифе Ви предлага да подарите „Бягство“ от ежедневието, от стреса и психическото натоварване, да подарите релакс, обновяване и балансиране на тялото и душата.
Ние предлагаме уникално преживяване, гарантирано от високоефективни козметични продукти, висококвалифицирани терапевти и професионално оборудване от най-висок клас в комфортна обстановка.

При нас имате възможност да закупите талон за подарък, който е чудесен избор за тези, които искат да подарят нещо различно, вълнуващо и изненадващо - да подарят удоволствие и наслада! Това, което е необходимо да направите е да изберете козметична терапия, SPA пакет или друга комбинация от нашия лист с услуги, да се консултирате с нас при необходимост и да попълните данните, посочени в талона.

Друга възможност, която предлагаме е ваучер на избрана от Вас стойност, който да подарите, като предоставите възможност на получателя сам да избере козметична терапия, процедура или SPA пакет от нашето богато SPA меню. Ваучерът може да бъде използван и за закупуване на козметични продукти на американската козметична марка Oxygen Botanicals.